Visionärer

Recall Studios är ett nästa generations mediebolag.
Vårt team av branschledare består av veteraner inom film- och tv-produktion, spelutveckling och varumärkesexpertis. Med decennier av erfarenhet av att utveckla uppslukande berättelser på flera plattformar, specialiserar vi oss i Virtual Reality, Augmented Reality och Non-Linear Storytelling.

 

Vad vi gör


Från koncept till distribution, fördjupar vi publiken i interaktiva upplevelser som engagerar och exalterar. Genom att vara plattforms- och teknikoberoende är vi inte knutna till någon specifik hårdvara så ditt innehåll är byggt för din publik.

Home Sweden

Docu-Film

Vår uppslukande erfarenhet titulerad Kanju, baserat på Dayo Olopades bok The Bright Continent, blev utvald för världspremiär på TriBeCa Film Festival.

bmw logo 248C3D90E6 seeklogo.com

Simultaneous VR Experiences 

Vårt team skapade en virtuell verklighetsapp som simultant tog över 600 BMW-anställda på en resa till företagets framtid med BMW:s VD . Erfarenheten var så imponerande att kunden planerar att även ta sina kunder och nya anställda på samma äventyr.

Home Sweden

CG Environments

Vårt team byggde en fördjupande dator-värld för Lexis Nexis Risk Solutions-avdelning. Erfarenheten tog tittarna på en fascinerande resa från den gamla datavärlden till den nya, vilket lyfter fram de funktioner som Lexis Nexis erbjuder sina småföretagskunder.

 Some of our other clients include:

Home Sweden
Home Sweden
Home Sweden
Home Sweden
Home Sweden
Home Sweden
 

Vad vi har gjort

Vi levererar kundanpassade upplevelser och bryter ny mark i processen. Våra filmer har en bestående inverkan på våra kunder och deras kunder. Nedan följer några exempel på vårt arbete.

Obama-VR

Vårt team var den första i historien för att filma en amerikansk president i VR när president Obama gav sitt inspirerande tal i Nairobi, Kenya.

Watch it here

360Degrees 037

360 Degrees of Hell, med i huvudrollen Amanda Wyss från en A Nightmare on Elm Street, var den mest nedladdade videoklippet på Samsung VR under de första 2 månaderna efter premiärvisning.

Watch it here

IMG_3814

Vid The Nantucket Project satte vi en världsrekord för samtidig VR-upplevelse, som transporterade 450+ gäster, inklusive Doug Limon, Steve Wozniak och Julie Taymor, till ett sub-sahariskt Afrika.

Watch it here

 

Hur vi gör det

Virtual Reality, Augmented Reality och Mixed Reality är inte bara nya teknologier; De är nya medier som kräver anpassade berättande metoder. Vi har utvecklat ett unikt berättningsfokuserat arbetsflöde speciellt för fördjupande innehåll och har resurser att förverkliga dessa kraftfulla visioner.

Vi utvecklar.

Vårt team bygger fördjupande datorgrafik-miljöer som engagerar publik. Vi fokuserar på meddelandet, med hjälp av proprietära berättandetekniker för att skapa spektakulära virtuella verklighetsberättelser för våra kunder.

Vi producerar.

Med praktisk erfarenhet i 360 ° filmning, redigering och efterproduktion kan vi ta din idé från koncept till färdigställande och leverera en prisbelönt produkt.

Vi distribuerar.

Behöver du hjälp med att bestämma det bästa sättet att leverera ditt innehåll? Vi erbjuder media lösningar för VR-enheter, konsoler, smartphones, webben och installationer. Vårt team kommer att arbeta med dig för att skapa den mest effektiva upplevelsen för din publik.

Kontakt

Recall Studios AB
Grev Turegatan 21
SE-114 38 Stockholm, Sweden
Telefon: +46 8-55008501
info@recallstudios.com